Chat met ons! We helpen je graag vinden wat je zoekt!
0
Winkelwagen
€ 0,00
The Blessing Family Bookstore streeft na om persoonsgegevens die u tijdens een bezoek aan onze website achterlaat, zo te verwerken en te beheren dat uw privacy wordt beschermd en gewaarborgd. Als u iets bestelt, hebben we uw gegevens nodig om ervoor te zorgen dat we uw bestelling kunnen bezorgen. Daarnaast worden uw persoonsgegevens gevraagd met het doel u, op uw eigen verzoek, te kunnen informeren over de diensten, producten en aanbiedingen van The Blessing Family Bookstore. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt.

In deze privacy policy beschrijven wij welke gegevens wij van u verwerken, hoe we dat doen en hoe u hiertegen bezwaar kunt maken. Deze privacy policy kan van tijd tot tijd wijzigen. Op https://www.theblessingfamilybookstore.nl/ vindt u de actuele versie van de privacy policy.

WIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR DE VERWERKING VAN UW GEGEVENS?
De verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is The Blessing Family Bookstore gevestigd aan de Apeldoornselaan 2, 2573 LM in Den Haag.


WELKE PERSOONSGEGEVENS VERWERKT THE BLESSING FAMILY BOOKSTORE?
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van The Blessing Family Bookstore of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Wij verzamelen de volgende gegevens:
  1. Naam- en adresgegevens;
  2. Telefoonnummer;
  3. E-mailadres;
  4. Bankrekeningnummer;
  5. Geboortedatum;
  6. IP-adres;
  7. Technische gegevens (URL-informatie, cookie data, soort apparaat, browser type);
  8. Voorkeuren voor bepaalde producten en diensten;
  9. Overige informatie zal slechts dan worden verzameld wanneer u er expliciet toestemming voor heeft gegeven. Dergelijke informatie zal uitsluitend worden gebruikt voor de verbetering van onze diensten en dienstverlening. U heeft te allen tijde de mogelijkheid deze toestemming in te trekken door de instellingen van uw account aan te passen.
Deze gegevens worden verzameld om onder andere uw bestelling te kunnen verwerken en afleveren. Als u iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van u nodig om uw bestelling te kunnen bezorgen en u op de hoogte te kunnen houden over uw bestelling. Ook voor het eventueel retourneren van producten  zijn deze gegevens nodig.
Op de website van The Blessing Family Bookstore kunt u ook een account aanmaken. Naast bovengenoemde gegevens, bewaren wij in uw account ook uw bestelgeschiedenis, inclusief gekozen afleveropties, eventuele digitale artikelen, afgesloten abonnementen en geregistreerde cadeaukaarten.
Daarnaast slaan wij in uw account de door u opgegeven interesses op, namelijk uw verlanglijstje en uw e-mail- en personalisatievoorkeuren.

VOOR WELK DOEL GEBRUIKT THE BLESSING FAMILY BOOKSTORE UW GEGEVENS?
The Blessing Family Bookstore gebruikt de gegevens die ze verzamelt voor:

Dienstverlening - The Blessing Family Bookstore verwerkt uw persoonsgegevens in de eerste plaats om onze diensten aan u te kunnen leveren. Wij gebruiken deze gegevens bijvoorbeeld voor het versturen van een factuur en het onderhouden van onze relatie met u. Ook gebruiken wij de gegevens om een informatieverzoek te kunnen doen.

Marketing- en verkoopactiviteiten - We doen graag aanbiedingen voor onze producten en diensten aan onze klanten (ook na beëindiging van het contract). Dit doen we per e-mail tenzij u hier bezwaar tegen maakt. Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

GEGEVENSVERSTREKKING AAN DERDEN
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Hieronder valt o.a. het WebwinkelKeur beoordelingen systeem. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


HOE LANG BEWAART THE BLESSING FAMILY BOOKSTORE UW GEGEVENS?
The Blessing Family Bookstore bewaart uw gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan en noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor uw gegevens worden verwerkt. Hoe lang bepaalde gegevens worden bewaard is afhankelijk van de aard van de gegevens en de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt. De bewaartermijn kan dus per gebruik verschillen.


RECHTEN ALS BETROKKENEN VAN DE GEGEVENSVERWERKING
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt. Wanneer wij persoonsgegevens van u (als betrokkene) verwerken, heeft u de volgende rechten tegenover The Blessing Family Bookstore als verwerkingsverantwoordelijke:
  1. Recht op inzage: het recht om uw persoonsgegevens in te zien.
  2. Recht op rectificatie: het recht om uw persoonsgegevens te corrigeren en/of aan te vullen.
  3. Recht op beperking van de verwerking: het recht om minder gegevens te laten verwerken, uiteraard voor zover niet noodzakelijk voor uitvoering van de overeenkomst.
  4. Recht op gegevenswissing (het recht op veiligheid): het recht om uw persoonsgegevens te laten wissen, binnen de grenzen van onze wettelijke verplichtingen om bepaalde persoonsgegevens te bewaren.
  5. Recht op dataportabiliteit: het recht om persoonsgegevens over te dragen.
  6. Recht om bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking voor zover die door ons gebaseerd is op de behartiging van een gerechtvaardigd belang.
  7. Recht om verleende toestemming altijd te kunnen intrekken in geval van een verwerking op basis van toestemming.
Indien u een bij The Blessing Family Bookstore een account hebt, kunt u uw persoonlijke gegevens zelf aanpassen in “mijn account” op https://www.theblessingfamilybookstore.nl/.
Naast bovenstaande rechten heeft u als betrokkene ook altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl) op het moment dat u vindt dat wij onrechtmatig gegevens van u verwerken Wij stellen het op prijs als u, voordat u die stap zet, eerst contact met ons opneemt om te zien of we uw klacht met onderling overleg kunnen oplossen.

COOKIES
The Blessing Family Bookstore gebruikt cookies om haar websites persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken. Een cookie is een klein bestandje dat op uw apparaat wordt opgeslagen, waardoor de website u herkent bij een volgend bezoek. Wij maken gebruik van functionele, analytische, social media cookies.


Functionele cookies - Functionele cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert. Denk bijvoorbeeld aan de werking van onze contact- en donatieformulieren. Deze cookies worden standaard geplaatst.

Analytische cookies - Analytische cookies stellen ons in staat om het websitebezoek te meten. Deze statistieken geven ons bijvoorbeeld inzicht in hoe vaak onze website wordt gebruikt, naar welke informatie bezoekers op zoek zijn en welke pagina’s het meest worden bezocht. Hierdoor weten we welke website-onderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. We analyseren en verbeteren de website continu om een bezoek zo prettig mogelijk te maken. We maken gebruik van Google Analytics om inzichten te verkrijgen uit de data.

De analytische cookies worden alleen geplaatst als u daarvoor tijdens een bezoek aan onze website toestemming geeft. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen, indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Voor meer informatie over wat Google met de verzamelde gegevens doet, verwijzen we naar de privacyverklaring van Google.

Social media cookies - Deze cookies bieden extra functionaliteiten en helpen u makkelijk informatie vanaf onze website met uw eigen online netwerk te delen. Denk bijvoorbeeld aan de share-knop om een content via Facebook of Twitter te delen of het automatisch laden van een Google-plattegrond. Voor het functioneren van deze buttons en plug-ins plaatsen social media bedrijven cookies door middel van een stukje code, aangeleverd door deze bedrijven zelf, welke worden geplaatst op een website van The Blessing Family Bookstore. Zo kunnen ze u herkennen wanneer u bent ingelogd op dat sociale netwerk. Lees de aparte privacyverklaringen (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken. Social media cookies worden alleen geplaatst als u daarvoor tijdens een bezoek aan onze website toestemming geeft.

Cookies uitschakelen of verwijderen
Bij een bezoek aan onze website plaatsen we automatisch functionele cookies. Deze kunt u niet uitschakelen. Wel kunt u bij een eerste bezoek analytische en social media cookies uitschakelen. Klik hiervoor in onze cookiemelding op ‘Cookies uitschakelen’.


Daarnaast kunt u het wel of niet plaatsen van cookies instellen via uw browser. Via de links hieronder vindt u specifieke informatie voor het weigeren van cookies voor de meest gebruikte browsers:
Internet Explorer
Chrome
Firefox
Safari
Opera


TOEPASSELIJKHEID EN WIJZIGINGEN
Onze privacy policy is van toepassing op alle diensten van The Blessing Family Bookstore. We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

The Blessing Family Bookstore
Apeldoornselaan 2
2573 LM  Den Haag
070 - 346 97 29
info@theblessingfamilybookstore.nl

 



| Meer

Instagram

Over ons

The Blessing Family Bookstore
(voorheen Het Bijbelhuis) is een christelijke boekhandel in Den Haag met gifts, kaarten, boeken, Bijbels, muziek en films. Wij hebben producten in het Nederlands, Engels en Spaans.
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en onze dienste te verbeteren, we slaan geen persoonlijke gegevens op.