Chat met ons! We helpen je graag vinden wat je zoekt!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Hannie - Even voorstellen Wie helpen jou om te vinden wat je zoekt? De jongens en meisjes van The Blessing Family Bookstore stellen zich aan jou voor! Vandaag: Hannie.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt in de TBFB?

De SALE! Heel gezellig want het is extra druk en mensen blijven extra lang om te neuzen. En ik heb zelf nog wat mooie boekjes op de kop getikt bij de sale die je nu niet meer vindt voor heel goedkoop!
 

Op welke dag sta je het liefst in de winkel en waarom?

Elke dag is leuk! Dinsdag en woensdag vind ik leuk omdat ik met mijn collega’s Sophia en Gloria sta (supergezellig!), dinsdag krijgen we nieuwe spullen binnen (leuk! En ik kan klanten blij maken met het nieuws dat hun bestelde producten binnen zijn), en woensdag is het vaak nog drukker. Ik vind het leuk om mensen te helpen een leuk cadeau te vinden of een goed geloofsopbouwend boek aan te raden. Maar ik vind het ook gezellig als klanten een kopje koffie komen drinken en lekker gaan rondsnuffelen in de winkel.
 

Welk seizoen van het jaar vind jij het leukste en waarom?

Ik hou van de zomer. Lekker weer, lang licht buiten en vakantietijd! Ik woon dichtbij het strand en vind het leuk om als het lekker weer is met een boek op het strand te gaan zitten en helemaal in het verhaal op te gaan. Een roman of een waargebeurd verhaal vind ik dan het mooist om te lezen. Een keertje was ik het boek 'De rivier' van Michael Neale op het strand aan het lezen en het was zo spannend dat ik niet door had dat er ondertussen een hondje naar me toe was gelopen dus ik schrok me een hoedje toen hij aan me probeerde te snuffelen.
  Hannie     20-04-2016 16:38     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Instagram

Over ons

The Blessing Family Bookstore
(voorheen Het Bijbelhuis) is een christelijke boekhandel in Den Haag met gifts, kaarten, boeken, Bijbels, muziek en films. Wij hebben producten in het Nederlands, Engels en Spaans.
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en onze dienste te verbeteren, we slaan geen persoonlijke gegevens op.